2:33:31
Засідання педагогічної ради школи з питання «Узагальнення результатів проведення комплексного самооцінювання освітніх та управлінських проце

31 травня 2021 року відбулося засідання педагогічної ради школи з питання «Узагальнення результатів проведення комплексного самооцінювання освітніх та управлінських процесів у школі».

Процедура самооцінювання проводилась за чотирма напрямками:

1. Освітнє середовище;

2. Система оцінювання здобувачів освіти;     

3. Оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників;

4. Управлінські процеси закладу освіти.

На засіданні педагогічної ради школи заслухали доповідь голови робочої групи по підготовці та проведенню самооцінювання освітніх та управлінських процесів у школі Іськов Ларису Степанівну, яка ознайомила присутніх з аналітичними довідками по вищезазначених напрямках. В обговоренні доповіді брали участь члени робочої групи,  педагогічні працівники. Директор школи Шаповал Любов Степанівна ознайомила присутніх з проєктом рішень щодо удосконалення та розвитку освітнього середовища, підвищення ефективності та результативності управлінських і освітніх процесів у закладі освіти. Також Любов Степанівна подякувала членам робочої групи і педагогічному колективу за плідну роботу у проведенні комплексного самооцінювання освітніх та управлінських процесів у школі. Особливі слова вдячності дирекція школи висловила головному спеціалісту відділу моніторингу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області Панчуку Івану Миколайовичу за надання консультативної допомоги при проведенні процедури самооцінювання.

Переглядів: 149 | Додав: schoollopushno | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar